NPO Start Plus heet voortaan NPO Plus

Computer accessoires

Geplaatst: 2 maart 2020 - 09:31

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:35

De Nederlandse Publieke Omroep hernoemt vandaag zijn betaalde abonnement NPO Start Plus naar simpelweg NPO Plus. NPO Start blijft de naam van de gratis variant.

Voor het terugkijken van NPO-programma's bestonden eerder de opties NPO Start (gratis) en NPO Start Plus (betaald), maar die namen zouden te verwarrend zijn. Daarom gaat NPO Start Plus voortaan door het leven als NPO Plus

Betaal je voor NPO Plus, dan kun je programma's niet alleen terugkijken maar ook vooruitkijken. Terugkijken kan tot minimaal een jaar, terwijl dit bij de gratis variant slechts minimaal een week is. Ook is de resolutie hoger, namelijk full-hd.

App en browser

Zo'n abonnement kost 2,95 euro per maand en 300.0000 huishoudens maken er inmiddels gebruik van, meldt de NPO. Zowel NPO Start als NPO Plus zijn vanuit dezelfde NPO Start-app te benaderen. Je kunt ook kijken met de browser op je pc.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000