Game of Thrones opnieuw meest gedownloade serie van het jaar

© CIDimport

Game of Thrones opnieuw meest gedownloade serie van het jaar

Geplaatst: 27 december 2016 - 14:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:28

Redactie

Game of Thrones is opnieuw de meest gedownloade tv-serie op internet. Voor het vijfde jaar op rij werd de HBO-serie het meest illegaal binnengehaald van alle tv-series.

Dat blijkt uit cijfers de TorrentFreak heeft onderzocht. De site keek naar bittorrent-gebruikers en hun downloadgedrag.

Westworld

De populaire tv-serie staat al 5 jaar op de eerste plaats als het gaat om gedownloade tv-series. The Walking Dead, van AMC, staat op de tweede plaats. Een opvallende derde plaats is voor Westworld, een nieuwe serie van HBO die dit jaar voor het eerst werd uitgezonden.

Game of Thrones werd op zijn hoogtepunt door ruim 350.000 gebruikers tegelijk gedeeld. Het ging om de finale van het meest recente seizoen.

Ziggo

Game of Thrones wordt alleen uitgezonden op HBO, een tv-zender die alleen betaald te kijken is. Onlangs bleek dat de zender in Nederland gaat stoppen, maar dat Ziggo de rechten van Game of Thrones heeft overgenomen. Hoe Game of Thrones precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Mogelijk gebeurt dat met een extra zender in het tv-pakket.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000