Fraai toetsenbord, Belkin Thin Type Keyboard

Fraai toetsenbord, Belkin Thin Type Keyboard

Computer accessoires

Geplaatst: 26 augustus 2014 - 07:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:51

De Belkin Thin Type Keyboard Case voor iPad Air – zoals het product voluit heet – is allereerst een toetsenbord. Maar wat kan het nog meer?

Gebruiksaanwijzing

Om hem te gebruiken als toetsenbord, zet u uw iPad in de sleuf. De verbinding tussen toetsenbord en iPad legt u middels bluetooth. Dit hoeft u maar één keer te doen. Een volgende keer leggen de twee onderdelen de verbinding automatisch. Op het toetsenbord zitten knoppen die de verschillende functies van de Home-knop van uw iPad op zich nemen. U kunt dus met een druk op de knop terug naar het startscherm, maar ook naar het overzicht van openstaande apps. De pijltjestoetsen werken alleen in specifieke apps. Met die toetsen door webpagina’s scrollen is er dus niet bij. Als u klaar bent, kunt u uw iPad veilig opbergen; het toetsenbord fungeert namelijk ook als beschermhoes. Het moet wel opgeladen worden via micro-usb. Dat betekent dat u een extra kabel mee moet nemen om het toetsenbord op te kunnen laden.

Lees ook: Review - Apple iPad Air

Conclusie

Een duur en niet bijzonder fraai toetsenbord dat zich prima van zijn taken kwijt en ook gebruikt kan worden als beschermhoes.

Adviesprijs: €99.99

Voor meer informatie: www.belkin.nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000