© PXimport

De printer die altijd paraat staat

Computer accessoires

Geplaatst: 8 december 2021 - 13:14

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Partnerredactie

Printers hebben vaak een imagoprobleem. Op kantoren of thuis staan ze bekend als apparaten die zelden doen wat ze horen te doen. HP brengt daar verandering in met het nieuwe HP+ slimme printsysteem. Dankzij deze oplossing staat jouw printer áltijd paraat en levert deze altijd het beste drukwerk af.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HP.

Iedereen kent het wel: je wil iets printen, blijkt de inkt op. Of jouw printer kan geen verbinding maken met je laptop omdat de software verouderd is. Zeker wanneer je veel thuis werkt, zijn dit soort frustraties ergerlijk.

Dankzij het HP+ slimme printsysteem behoren dit soort ongemakken gelukkig tot het verleden. Een HP+ printer is altijd voorzien van de nieuwste software én voldoende inkt. Daarnaast wordt je printer ook goed beveiligd om jouw printopdrachten te beschermen.

Je kunt ervoor kiezen om gebruikt te maken van de voordelen van HP+ als jouw nieuwe printer wordt geïnstalleerd. Een van vele voordelen is daarnaast dat je nog eens een jaar extra garantie ontvangt op jouw printer en dat je daarnaast de eerste zes maanden gratis gebruik kunt maken van HP Instant Ink, de automatisch bezorgservice voor inkt of toner. Zo print je dus de eerste zes maanden alles gratis!

Printen op maat

Met het HP+ slimme printsysteem is jouw printer altijd uitgerust om de beste kwaliteit printwerk te leveren. Hierdoor kun je dus altijd jouw favoriete plaatjes afdrukken of documenten printen met de beste kwaliteit en altijd voldoende inkt op voorraad. Of je nu veel of weinig print: de Instant Ink service is afgestemd op jouw printgedrag. 

© CIDimport

Zodra jouw inkt of toner opraakt ontvang je nieuwe cartridges, zodat je nooit zonder zit. Jouw printer geeft zelf het signaal af aan HP wanneer het tijd is voor nieuwe cartridges. Hierdoor kom je dus nooit inkt tekort en heb je alweer een nieuwe cartridge in huis voordat jouw actieve cartridge compleet is opgebruikt.

Veelzijdig printen

© CIDimport

Met HP kun je naast praktisch printen, ook veelzijdig printen. Als je gebruik maakt van het HP+ slimme printsysteem, heb je als klant daarnaast tot twee jaar toegang tot allerlei handige extra functies in de HP Smart app. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scannen van documenten of mobiel faxen. Het HP+ slimme printsysteem is dan ook geschikt voor mensen die veel en vaak printen. Van studenten tot zzp’ers tot (hobby) fotografen: HP biedt voor iedereen een geschikte oplossing.

Zo is de HP Envy 6020e een flexibel model dat voor elke situatie geschikt is. Er kunnen tot wel drie gebruikers gelijktijdig worden aangemeld op deze printer. Van het printen tot het scannen van documenten tot het afdrukken van mooie foto’s: met het HP+ slimme printsysteem is de HP Envy 6020e printer een zeer geschikt model voor het hele gezin.

Maar misschien heb je wel weinig plek in huis voor een printer. Ook dan biedt HP een oplossing met de HP Deskjet 2723e. Deze compacte printer is ideaal voor mensen met weinig ruimte en een lage printbehoefte. Ideaal als je bijvoorbeeld af en toe een concertkaartje wil printen of een cadeaubon wil afdrukken. 

Voor je (thuis)kantoor is de Officejet 8014e dan weer zeer geschikt. Bij de aanschaf van deze printer krijg je maar liefst 9 maanden Instant Ink cadeau. Deze printer is dan ook voorzien van alle handige functionaliteiten die een kantoorprinter nodig heeft. Denk hierbij aan dubbelzijdig printen, het scannen en omzetten van documenten naar pdf’s en natuurlijk het kopiëren van documenten.

Al deze printers zijn geschikt voor het HP+ slimme print systeem. Dus wat jouw behoefte ook is in een printer: HP biedt niet alleen veel verschillende opties, maar zorgt er ook voor dat de printer precies is afgestemd op jouw behoefte.   

Een duurzame keuze

Of je nu veel print of weinig: HP is de meest duurzame keuze. Alle cartridges worden namelijk gerecycled. Gooi jouw lege cartridges dus niet zomaar bij het afval maar stuur ze terug of lever ze in bij een partnerwinkel. Om een cartridge met de post terug te sturen, hoef je dit simpelweg maar aan te geven op de HP Planet Partner site. Vervolgens ontvang je voorgefrankeerde enveloppen waardoor je de cartridges kosteloos kunt terugsturen naar HP.

© CIDimport

© CIDimport

Natuurlijk worden de nieuwe cartridges die je gebruikt ook voor een zo groot mogelijk deel gemaakt van gerecycled plastic en worden ze verpakt in verpakkingsmateriaal dat wordt gemaakt uit gerecycled karton. Door gebruik te maken van de het HP+ slimme printsysteem weet je dus zeker dat je altijd op de meest duurzame wijze print, zonder een te grote impact te hebben op de vervuiling van het klimaat of de ontbossing.

Met het HP+ slimme printsysteem heb je al jouw printzaken in één keer goed geregeld. Dankzij het grote aanbod printers die voorzien kunnen worden van HP Instant Ink, de automatisch bezorgservice voor inkt of toner, print jij snel, kwalitatief en duurzaam.

Bekijk hier alle HP productenBekijken

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000