Via de site M.I.C.Gadget is een grappig filmpje opgedoken over de toekomst van Apple. Het filmpje speelt zich af in het jaar 2041 waar we inmiddels bellen met een iPhone 44G. De producten van Apple zijn niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Realistisch? Mwha, we zullen het zien.

Het is natuurlijk een interessante vraag: 'Hoe zal de wereld er over 30 jaar uitzien en wat voor rol zal Apple er nog in spelen? Zo'n vraag valt niet te beantwoorden maar fantaseren over een toekomst waarin Apple domineert is natuurlijk wel grappig.

In het filmpje is te zien hoe dat iedereen zijn of haar iPhone ook voor daadwerkelijk álles gebruikt. Als scheerapparaat, föhn, mes, sigarettenpakje, aansteker of zelfs als pistool (waarschijnlijk via een jailbreak).

Het filmpje zet je wel aan het denken. 10 jaar geleden had nog lang niet iedereen een mobiele telefoon. Computers waren traag en sociale netwerken waren er nog niet. De uitwisseling van informatie is in de laatste 10 jaar enorm gestegen, daarmee ook de technische apparaten waarmee dat alles mogelijk wordt gemaakt. 30 jaar verder...Zullen we de wereld van nu er nog in herkennen?

De toekomst van Apple.

[youtube]Ih8DsXAZgNM[/youtube]

M.I.C.Gadget

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000