Review: Tivoli Audio Music System Home

Review: Tivoli Audio Music System Home

Hifi

Geplaatst: 22 januari 2019 - 11:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:54

Tivoli Audio staat bekend om zijn fraaie designradio’s, maar met die beschrijving doen we de Music System Home eigenlijk tekort. Want dit stilistische apparaat bevat namelijk ook een muziekstreamer, bluetoothontvanger en cd-speler.

De voorzijde bevat slechts twee (draai)knoppen en een bedieningsring rondom het ronde display. De houten ‘body’ en de vier schuine pootjes maken de afwerking compleet.

Afspeelopties zijn er in overvloed, want naast de eerder genoemde functies zitten er ook nog een am/fm/dab+-ontvanger, draadloze netwerkadapter, ethernetpoort en een koptelefoonaansluiting in verwerkt. Bovendien is er ondersteuning voor Spotify Connect. De audiokwaliteit is goed; met name op een normaal volumeniveau biedt dit muzieksysteem een warme, dynamische en dus prettige audioweergave. Op hogere volumes klinkt het geluid rommeliger. Voor grote kamers is de radio om die reden minder geschikt.

Conclusie

Alles-in-een-audiosysteem in handzame, doch prijzige behuizing.

Adviesprijs: € 799,–

Voor meer informatie: www.tivoliaudio.nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000