Review: Teufel Cage

Hifi

Geplaatst: 9 oktober 2017 - 11:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:44

Bij het spelen van games speelt geluid een andere rol dan bij het kijken van films of het luisteren naar muziek. Een goede audiomix kan het verschil maken tussen virtueel leven en dood. Ga maar na: wanneer u de vijand van links hoort aankomen, kunt u op tijd de juiste kant opkijken en tijdig terugslaan.

Een goede surround-set kan daarbij helpen, of als u uw omgeving niet wilt storen een goede koptelefoon. De Teufel Cage is een gaming-headset met 7.1-audio aan boord. Dat is niet voor alle genres even interessant, maar met name in shooters komt het goed tot zijn recht. Wanneer de kogels u om de oren vliegen, is het net alsof u midden in de actie staat. Het geluid is lekker ruimtelijk, waardoor u spellen op een intensere manier beleeft. Wel ontbreekt het wat aan diepte, waardoor de Cage minder geschikt is als allround-headset. Tijdens het luisteren naar muziek bijvoorbeeld had een stevigere bas niet misstaan. Dit is overigens een over-ear-model, wat wil zeggen dat de schelpen uw oren volledig inpakken. Desondanks voelt het geheel niet te zwaar, de pasvorm is uitstekend.

Conclusie

7.1-headset die bij uitstek op gaming-gebied goed tot zijn recht komt.

Adviesprijs: € 169,99

Voor meer informatie: https://www.teufelaudio.nl/koptelefoons/cage-p16427.html

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000