Bekijk de toespraak van Apple op het WWDC (video)

© PXimport

Bekijk de toespraak van Apple op het WWDC (video)

Foto & video

Geplaatst: 16 juni 2012 - 15:45

Aangepast: 16 november 2022 - 10:15

Wouter Hoeffnagel

De toespraak die Apple op de eerste dag van het WWDC gaf is nu ook online te bekijken. Apple heeft de keynote via YouTube beschikbaar gesteld.

Apple kondigde op 11 juni verschillende nieuwe producten aan waaronder de besturingssystemen OS X Mountain Lion en iOS 6. OS X Mountain Lion zal veel features bevatten die we al langer kennen uit iOS. Denk hierbij aan Berichtencentrum en iMessage. Ook zal het nieuwe besturingssysteem voor de Mac uitgerust zijn met de beveiligingsoplossing Gatekeeper. Apple wil met Gatekeeper de beveiliging van het Mac-platform verbeteren.

TomTom-kaarten

iOS 6 beschikt over onder andere een nieuwe kaartenapp waarin gebruik wordt gemaakt van TomTom-kaarten. Daarnaast is het besturingssysteem voorzien van een systeembrede Facebook-integratie. iOS 6 zal niet beschikbaar zijn voor de eerste generatie iPad, maar wel voor de iPhone 3GS. Apple introduceerde op het WWDC ook een 15 inch MacBook Pro met Retina Display.

[youtube]9Gn4sXgZbBM[/youtube]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000