Spotify biedt voortaan ook video's aan

Spotify is gestart met het aanbieden van video's op zijn muziekstreamingdienst. De filmpjes zijn gratis te bekijken en bevatten geen advertenties. Spotify hoopt ermee zijn gebruikers langer aan de app gekluisterd te houden.

Je verwacht misschien dat het puur muziekvideo's betreft, maar dat is niet per se waar. Zo bieden onder meer de BBC, Comedy Central, Vice en sportkanaal ESPN filmfragmenten aan. Deze zijn ondergebracht in categorieën als 'Lachen tijdens de lunch' of 'Nieuws van de week'.

Nederland

In Nederland moeten we nog even wachten op de nieuwe functionaliteit. Vooralsnog is deze alleen beschikbaar in de Android-app, in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden.

Wanneer de videodienst naar andere platformen en landen komt, is nog niet bekend.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000