Gadget van de week: Bowers & Wilkins Zeppelin

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week bekijken we de Bowers & Wilkins Zeppelin-speakers.

Draadloze speakers zijn er in alle soorten en maten. De Zeppelin is een speaker van Bowers & Wilkins die al een behoorlijke tijd uit is. Een van de eerste varianten kernmerkte zich met een dockingstation voor de iPod. De B&W-speaker valt op door zijn aparte vorm, namelijk in de vorm van een zeppelin. Stuff test de nieuwste versie van de speaker, waarbij het dockingstation niet langer aanwezig is. In plaats daarvan is alles draadloos geworden en wordt enkel nog bluetooth en AirPlay gebruikt. 

Het ontwerp is onvervanderd gebleven. Stuff vindt de speaker ietwat groot, waardoor deze niet bij iedereen in de huiskamer zal passen, maar wel erg mooi. Het geluid is bovendien erg goed, het is erg helder en strak. Deze versie van de Zeppelin heeft ten opzichte van de vorige versie betere drivers en ingebouwde DAC en DSP, wat leidt tot geen verloren details in het geluid en dat de speaker niet begint te trillen als het volume wat hoger wordt gezet, zo valt te lezen in de review.

Alle ervaringen van de Zeppelin-speaker, waaronder ook de prijs en de beoordeling, lees je in de volledige review die je op Stuff vindt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000