ID.nl en Kieskeurig.nl presenteren de grote Soundbarwijzer 2024 (download nú het testrapport!)

ID.nl en Kieskeurig.nl presenteren de grote Soundbarwijzer 2024 (download nú het testrapport!)

Geplaatst: 23 februari 2024 - 14:35

Aangepast: 23 februari 2024 - 14:36

Redactie ID.nl

Dit jaar lanceren Kieskeurig.nl en ID.nl dé Soundbarwijzer 2024. Voor het eerst heeft een testpanel verschillende soundbars getest. In totaal zijn veertien modellen van verschillende fabrikanten getest. De uitgebreide testresultaten kun je nú downloaden.

Hoe gebruiksvriendelijk is de soundbar? Hoe gaat het installeren van de soundbar in zijn werk? Wat is de geluidskwaliteit? En hoe presteert de soundbar bij het luisteren naar de verschillende audiomogelijkheden, zoals surround-beleving in actiefilms en geluidseffecten in je favoriete serie of film? Allemaal vragen waarop de verkoper in de winkel niet altijd antwoord heeft, maar dankzij de uitgebreide testgegevens kun jij zelf bepalen welk product het best geschikt is voor jou!

Deelnemende merken

Met de Soundbarwijzer 2024 hebben we de eer gehad om samen te werken met een reeks vooraanstaande merken in de soundbar-industrie, waaronder Panasonic, Samsung, Sony, Loewe, LG, JBL en Harman Kardon. Van compacte modellen tot stylish verantwoorde modellen met een breed scala aan functies; de Soundbarwijzer 2024 omvat een diversiteit die elke soundbarliefhebber zal aanspreken.

Hoe is er getest?

Elke soundbar is gedurende twee weken door meerdere personen getest. We hebben de testers gevraagd de uitgebreide ervaringen met ons te delen middels een testrapport. Per model is gekeken naar het gebruiksgemak en de functies, de bouwkwaliteit en het ontwerp, en natuurlijk de geluidskwaliteit. Aan het eind van de testperiode gaf elke tester de soundbar een cijfer.

ID.nl en Kieskeurig.nl presenteren de grote Soundbarwijzer 2024 (download nú het testrapport!)-CxFBYcSvRzObyoH7AS4z6g

Download nu het gratis testrapport

Alle reviews van de testers zijn verzameld in een uitgebreid testrapport. Wil jij dit testrapport ontvangen? Vul dan je naam en e-mailadres in en je ontvangt een link waarmee je het rapport meteen kunt dowloaden.

Vraag het soundbar-testrapport nu aan

En ontvang 'm meteen in je mailbox!


💡 Heb je het rapport gelezen en ben je benieuwd welke soundbar het beste bij jou past? Met de Soundbarwijzer Keuzehulp vind je snel jouw ideale soundbar!

Je beantwoordt een aantal vragen, bijvoorbeeld over de gewenste breedte, welke aansluitingen je televisie heeft en je budget. Je krijgt dan een overzicht van de modellen die aan jouw wensen voldoen.


ID.nl en Kieskeurig.nl presenteren de grote Soundbarwijzer 2024 (download nú het testrapport!)-YwnF9Sy4RNis8ciEBzqaWQ
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten