Tag Heuer onthult modulaire smartwatch

© CIDimport

Tag Heuer onthult modulaire smartwatch

Connected health

Geplaatst: 15 maart 2017 - 10:46

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:54

Redactie

De Zwitserse horlogefabrikant Tag Heuer onthult zijn tweede smartwatch, de Connected Modular 45. Die is voor de meeste consumenten veel te duur, maar door zijn mogelijkheden toch opvallend.

Het Connected Modular 45-horloge kost 1600 dollar, veel meer dan de meeste andere smartwatches. Interessant is de mogelijkheid om het scherm los te koppelen en deze eventueel te vervangen voor een analoog uurwerk. Dat is handig op de momenten dat je de smartwatch een poosje niet op kunt laden, maar toch je horloge wilt blijven gebruiken.

Maar ook wanneer de techiek verouderd raakt, hoef je de smartwatch niet direct weg te gooien. Deze aanpak opent de deuren naar een smartwatch die altijd toekomstbestendig is.

Personaliseren

Veel onderdelen van de Connected Modular 45 zijn aan te passen. Naast een verscheidenheid aan horlogebandjes, gaat het bij dit horloge nog veel verder. Zelf het kroontje en de gesp waarmee de band vastzit aan het display zijn te personaliseren. Door te mixen en te matchen zijn tientallen unieke combinaties mogelijk. Daaraan dankt het horloge dan ook zijn naam. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000