Spotify nu ook uit voor Apple Watch

© CIDimport

Spotify nu ook uit voor Apple Watch

Connected health

Geplaatst: 16 november 2018 - 12:58

Aangepast: 29 augustus 2022 - 18:07

Redactie

Spotify is nu ook als app te downloaden voor je Apple Watch. Eerder kon je muziek al starten en stoppen vanaf het horloge, als ook nummers skippen. Met de Spotify-app heb je wat extra audio-opties om je pols.

Zo is er een icoontje voor het toevoegen van nieuwe muziek aan afspeellijsten. Maar het meest interessant is de integratie van Spotify Connect. Vanaf de Apple Watch kies je vanuit welke speakers de muziek precies moet klinken. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig tussen luisteren op je smartphone en luisteren via je entertainment-systeem.

Ook voor Android- en Garmin-horloges

Spotify Premium-leden verwachten wellicht dat ze muziek voor offline gebruik kunnen downloaden naar hun smartwatch. Dat is voorlopig nog niet het geval. Het bedrijf bracht kortgeleden ook al apps van zijn muziekstreamingdienst uit voor Wear OS (voorheen Android Wear) en Garmin-smartwatches. Om er gebruik van te maken, heb je de meest recente versie van de Spotify-app op je telefoon nodig.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000