Doe-het-zelf-smartwatch Blocks populair op Kickstarter

© CIDimport

Doe-het-zelf-smartwatch Blocks populair op Kickstarter

Connected health

Geplaatst: 14 oktober 2015 - 09:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:32

Redactie

Blocks is een slim horloge waarvan je de componenten zelf uitkiest. 's Werelds eerste modulaire smartwatch is momenteel een hit op Kickstarter, waar er al meer dan 500.000 dollar voor is opgehaald.

Hoeveel functies van je smartwatch gebruik je werkelijk? Zou het niet beter zijn als je de features die je niet wil, gewoon uit het horloge zou laten? Daarop hoopt Blocks antwoord te geven.

Modules

Bij het bestellen van dit doe-het-zelf-horloge bepaal je welke modules je er bij wil hebben. Ga je er geen mobiele betalingen mee doen? Dan laat je de NFC-module er uit. Wil je 'm kunnen gebruiken zonder smartphone? Laat dan een simkaart-module installeren.

Extra batterijen voor een langere accuduur, verschillende fitnesstrackers en een vingerafdrukscanner zijn ook enkele mogelijkheden.

Prijs

De prijs van een Blocks-smartwatch is circa 170 euro. Wil je meer functies, dan koop je er minstens vier modules naar keuze bij en loopt de prijs op naar zo'n 250 euro. Naar verwachting worden de horloges in mei 2016 geleverd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000