Video: De beste slimme thermostaat om kosten te besparen

© monkeybusinessimages

Video: De beste slimme thermostaat om kosten te besparen

Geplaatst: 4 november 2022 - 08:25

Aangepast: 3 februari 2023 - 15:29

Redactie

Een slimme thermostaat helpt je met het besparen van energie en de daar bijbehorende kosten. Voorwaarde hiervoor is wel dat je deze goed moet instellen en een balans moet opmaken tussen comfort en energieverbruik. Welke slimme thermostaat de beste keuze is voor het besparen van energie vertellen we je in deze video.

Voordat je kunt bepalen welke slimme thermostaat geschikt is, moet je eerst kijken naar je woning en verwarming. In onze eerdere video, waarin we 10 misvattingen over energie besparen toelichten, leggen we uit dat een slimme thermostaat vooral gemak biedt. Energie(kosten) besparen doe je pas als je de thermostaat slim inregelt. Functies als je woning automatisch voorverwarmen als je onderweg naar huis bent bieden vooral comfort, maar zullen niet voor een lagere energierekening zorgen.

Welke slimme thermostaat kiezen?

In onze video’s leggen we je uit welke slimme thermostaat geschikt is voor jouw woning als je graag energie bespaart. In deel twee van ons videodossier komen thermostaten van ATAG, Honeywell, Plugwise en Google Nest aan bod.  

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

In de eerste video van ons dossier over slimme thermostaten komen onder meer merken als Netatmo, Remeha, Tado, Bosch en Vaillant aan bod.

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000