Video: de beste slimme thermostaat voor jou

© PXimport

Video: de beste slimme thermostaat voor jou

Klimaatbeheersing

Geplaatst: 28 oktober 2022 - 08:31

Aangepast: 27 december 2022 - 09:23

Redactie

Een slimme thermostaat brengt een hoop comfort, door de binnentemperatuur op de gewenste manier automatisch te reguleren. En als je deze goed programmeert kan een slimme thermostaat je helpen met energie(kosten) te besparen. In deze video helpen we je de beste slimme thermostaat te kiezen.

Iedereen heeft eigen voorkeuren voor de ideale temperatuur en de verwarming van verschillende ruimtes. Ook is de situatie per huis verschillend, qua indeling, maar ook de boiler die aangestuurd wordt door de thermostaat. Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op jouw keuze voor een slimme thermostaat. Ga dus voordat je begint met inventariseren na wat jouw wensen zijn en of je de thermostaat zelf kunst aansluiten.

Bijna even divers is het aanbod van slimme thermostaten zelf. Nest, Netatmo, Tado, Bosch, Remeha. Zowel nieuwe techmerken als traditionele elektronicamerken bieden allemaal een slimme thermostaat aan. Wat de verschillen zijn tussen de slimme thermostaten leggen we je uit in onze video.

Watch on YouTube

Vind je de video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000