Terugkijken: onze livestream over energiebesparing!

Terugkijken: onze livestream over energiebesparing!

Energiezuinigheid

Geplaatst: 20 oktober 2022 - 12:06

Aangepast: 4 november 2022 - 10:40

Redactie

Op een slimme manier je energieverbruik verminderen: er is geen betere tijd om je te laten inspireren. Met de huidige energieprijzen helpen alle beetjes meer dan ooit. In onze livestream vertellen we je hoe je op meerdere manieren kunt besparen op energie(kosten).

Het is natuurlijk een open deur om je te vertellen dat korter douchen, eventueel met een keukenwekkertje bij de hand, je helpt om behoorlijk wat te besparen op de energierekening. In onze livestream willen we verder gaan dan alleen deze praktische tips. Bijvoorbeeld door sluipverbruik tegen te gaan, waarbij apparaten ongemerkt energie verbruiken. In het verlengde daarvan kun je ook de loep op je huis leggen: waar verliest je woning de meeste warmte?

Sluipverbruik en warmtelekkages ontdekken

Hoe ontdek je deze sluipverbruikers en warmtelekkages? Dat is een van de onderwerpen die aan bod komt in onze livestream over energiebesparen. Met deze kennis kun je actie ondernemen: bijvoorbeeld door sluipverbruikers aan een stekkerdoos met schakelknop te plaatsen of extra isolatie te plaatsen op de plaatsen waar warmte wegsijpelt.

In onze livestream kun je meerdere thema’s verwachten als het aankomt op energiebesparing. Woningaanpassingen, tips voor het afsluiten van je energiecontract en natuurlijk: wat je beter niet kunt doen. Terugkijken kan hieronder!

Watch on YouTube

Meer informatie over energiebesparing?

Abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000