Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 5 augustus 2021 - 05:57

Aangepast: 25 november 2022 - 11:04

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

McAfee Total Protection

Zoek je een uitgebreid beveiligingspakket om je apparaten te beschermen, dan is McAfee Total Protection een goede keuze. Voor een bescheiden bedrag van amper achttien euro bescherm je maximaal vijf apparaten. Dit abonnement geldt voor een jaar. Als je twee euro meer betaalt, kun je zelfs tien apparaten beveiligen. McAfee Total Protection is geschikt voor (mobiele) apparaten met Windows, Android, macOS en iOS. Naast het blokkeren van malware bevat de software allerlei nuttige extra’s. Sla onder meer wachtwoorden veilig op en bewaar belangrijke bestanden in een versleutelde kluis. Verder bevat het softwarepakket ouderlijk toezicht, zodat je de schermtijd en webtoegang voor kinderen kunt inperken. Deze aanbieding is alleen vandaag (05-08-21) geldig.

Prijs: € 17,95

© CIDimport

Nintendo Switch Pro Controller

De compacte Joy Con-controllers van de Nintendo Switch gaan relatief snel kapot. Gelukkig ontwikkelt Nintendo ook controllers met een langere houdbaarheid. Deze officiële Nintendo Switch Pro Controller is een goede keuze voor serieuze gamers die graag urenlang achtereen Mario- of Zelda-spellen spelen. 

© CIDimport

Het draadloze bedieningsapparaat ligt dankzij de handgrepen met rubberen afwerking prettig in de hand. Bovendien kan de robuuste behuizing wel een stootje hebben. De fabrikant levert een oplaadkabel mee. Dit product is bij Amazon.nl momenteel het goedkoopst.

Prijs : Van 69,99 voor € 59,98

Garmin Edge Explore

Als je voor zomerse fietsritjes betrouwbare navigatie zoekt, is de Garmin Edge Explore een goede keuze. Monteer dit bescheiden apparaatje op het stuur en kies op het aanraakscherm de gewenste route. Het kleurendisplay van 3 inch geeft in heel Europa duidelijke route-instructies, zodat fietsers ook tijdens uitstapjes over de grens nooit de weg kwijtraken. Fijn is dat het aanraakscherm soepel reageert bij het dragen van handschoenen. Zo heb je er ook in de winter iets aan. 

© CIDimport

Koppel de Edge Explore aan een smartphone en zie op het scherm oproepen en berichten voorbijkomen. Volgens de fabrikant gaat de accu maximaal twaalf uur mee. Na afloop van de route kun je met de software/app Garmin Connect gedetailleerde ritgegevens bestuderen. Denk onder meer aan de gereden afstand, de snelheid en hoogteprofielen.

Prijs: € 187,34

Epson Workforce WF-2810DWF

Deze all-in-one-printer uit de stal van Epson is bij Amazon.nl veruit het goedkoopst. Voor amper zes tientjes kun je printen, scannen, kopiëren én faxen. De Epson Workforce WF-2810DWF is dan ook een aanwinst voor elk (thuis)kantoor. Dankzij de ingebouwde duplexmodule is automatisch dubbelzijdig afdrukken geen enkel probleem. Koppel het apparaat aan wifi en verstuur vanaf ieder (mobiel) apparaat afdruktaken. 

© CIDimport

In deze printer gaan vier gescheiden cartridges, namelijk zwart, cyaan, magenta en geel. Dankzij een hoge printresolutie van 5760 × 1440 dpi leent deze afdrukmachine zich prima voor het printen van foto’s. Voor de bediening bevat de voorzijde diverse druktoetsen en een klein kleurendisplay.

Prijs: Van € 94,99 voor € 59,95

August DTA180

De meeste televisies hebben tegenwoordig een geïntegreerde DVB-T-tuner. Sluit je deze sprietantenne op de coaxaansluiting van een geschikte beeldbuis aan, dan kun je gratis NPO 1/2/3 en een regionale zender ontvangen. Uiteraard werkt dat alleen in Nederland. De August DTA180 is bijvoorbeeld nuttig gereedschap voor kampeerders. Geeft de camping geen tv-signaal door of werkt de aanwezige aansluiting niet goed? Met deze sprietantenne heb je altijd een alternatieve mogelijkheid bij de hand om tv-zenders uit de digitale ether te plukken. De voet bevat een magneet, zodat je de sprietantenne eventueel ergens aan kunt vastmaken. De kabel heeft een lengte van 1,5 meter.

Prijs: Van € 10,95 voor € 9,30

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000