Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Computer accessoires

Geplaatst: 2 juni 2022 - 04:11

Aangepast: 16 november 2022 - 09:32

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Apple iPad (2021)

Het zilverkleurige 2021-model van de Apple iPad is momenteel op Amazon.nl gunstig geprijsd. De webwinkel geeft daarnaast ook op de grijze uitvoering korting. Deze stijlvolle tablet heeft een 10,2inch-aanraakscherm van 2160 × 1620 pixels, zodat je eigen video’s en foto’s in een uitstekende kwaliteit kunt bewonderen. Stream bovendien onderweg Netflix-, Disney+- of Amazon Prime Video-series in een hoge resolutie. Voor het bewaren van apps heeft deze iPad 64 GB opslagruimte. 

© PXimport

Voor de systeemprestaties is Apples eigen A13 Bionic-processor verantwoordelijk. Dankzij zes rappe rekenkernen en 3 GB RAM ondervind je nergens vertraging. Verder heeft het apparaat zowel voor als achter goede camera’s. Wens je een Apple-tablet met een groter schermformaat? Overweeg dan de iPad Air. Die is op Amazon.nl eveneens afgeprijsd.

Prijs: van € 389,- voor € 369,-

JBL Flip 6

Op de zwarte, rode en grijze uitvoering van de JBL Flip 6 geeft Amazon.nl maximaal twintig procent korting. Deze draagbare luidspreker heeft een stevige constructie die bestand is tegen water en stof. De behuizing voldoet dan ook aan de strenge IP67-norm. 

© PXimport

Fijn is dat je de Flip 6 zowel rechtop als staand kunt gebruiken. Koppel een smartphone of tablet via bluetooth en luister maximaal twaalf uur naar muziek, luisterboeken of podcasts. Voor oplaaddoeleinden levert het bekende audiomerk een usb-c-kabel mee. Deze bluetooth-speaker staat bekend om zijn hoge basniveau. Ondanks het compacte formaat van 17,8 × 7,2 × 6,8 centimeter kan dit apparaat erg luid spelen.

Prijs: van € 139,- voor € 111,-

HP Smart Tank 7605

Deze luxe HP-printer gebruikt geen cartridges. De behuizing bevat namelijk vier reservoirs die je zelf kunt bijvullen. Gebruik hiervoor speciale inktflesjes. Vergeleken met reguliere inkjetprinters heeft de HP Smart Tank 7605 een veel hogere opbrengst. Naast printen gebruik je het apparaat voor kopiëren, scannen en faxen. Gunstig is de ondersteuning voor automatisch dubbelzijdig afdrukken, zodat je eenvoudig op papier kunt besparen. 

© PXimport

Voor scan- en kopieertaken komt de automatische documentinvoer-functie goed van pas. Die biedt plek aan maximaal 35 A4’tjes. Verbind de Smart Tank 7605 via wifi met het draadloze thuisnetwerk en voer vanaf al je (mobiele) apparaten afdruktaken uit. De maximale printresolutie bedraagt 4800 × 1200 dpi.

Prijs: van € 449,90 voor € 424,-

MSI Optix G24C6

De MSI Optix G24C6 is een prijsvriendelijke monitor voor gamers. Het schermdiagonaal van 23,6 inch leent zich bijvoorbeeld prima voor gebruik in een slaapkamer of thuiskantoor. Het va-paneel ondersteunt een resolutie van 1920 × 1080 pixels en een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. De opgegeven reactietijd bedraagt één milliseconde. Voor het aansluiten van een computer of gameconsole staan er een DisplayPort1.2-aansluiting en twee HDMI1.4-poorten paraat. Tot slot heeft deze monitor een lichte schermkromming van 1500R, zodat gamers zich beter op de actie kunnen concentreren.

Prijs: van € 159,- voor € 154,90

© PXimport

Logitech C270

Een laptop heeft vrijwel altijd een geïntegreerde webcam, maar bij gebruik van een desktop is dat natuurlijk anders. Bevestig in dat geval deze goedkope webcam van Logitech op de monitor en voer voortaan probleemloos videogesprekken via Zoom, Teams en Google Meet. De resolutie bedraagt 1280 × 720 pixels bij een verversingssnelheid van 30 fps. Het apparaatje bevat een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking, waardoor je jezelf goed verstaanbaar kunt maken. Gebruik de C270 op systemen met Windows, macOS en Chrome OS.

Prijs: van € 34,99 voor € 23,70

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000