Ockel Sirius A: het beste van beide werelden

Een volledige computer op zakformaat, handig voor onderweg: bestaat dat? Jazeker: wij stellen je voor aan de Ockel Sirius A!

In samenwerking met Microsoft en het croudfundingplatform IndieGoGo heeft het Nederlandse Ockel - onderdeel van Avanca, het snelstgroeiende hardwarebedrijf van Europa - kunnen investeren in de ontwikkeling van de Sirius A.

 

Sirius A uitgelicht
Een unieke apparaat, want het minicomputertje is net zo groot als een grote smartphone, maar biedt alle functionaliteit van een gewone pc. Hij heeft twee usb 3.0-poorten, een HDMI- en DisplayPort-uitgang, een usb-c-poort en een volwaardige netwerkaansluiting. Via het ingebouwde scherm kun je de Ockel Sirius A gebruiken als tablet, en sluit je een scherm aan, dan wordt de ‘Switch Mode’ ingeschakeld en kun je het 6 inch scherm gebruiken als toetsenbord en muis.

 

Dankzij de snelle 64-bits Intel Atom X7-z8750-processor draai je er gewoon een 64-bits versie van Windows 10 Home op. Met 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag kun je makkelijk al je favoriete programma’s installeren en gebruiken. De opslag breid je bovendien makkelijk uit met een 128 GB-geheugenkaartje.

 

Meer lezen over Ockel? Bekijk de Ockel pagina van onze collega's van Computer Totaal

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000