Volg het Apple Special Media Event om 18.30 uur live op MacWorld

Apple organiseert vanavond, 1 september, weer een Special Media Event in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco. MacWorld verslaat dit event live. Onze collega's Dennis Wilman en Jeroen de Jager zijn uitgenodigd om de presentatie van Steve Jobs te volgen vanuit London. Zij delen hun bevindingen real time via 'Cover It Live' op MacWorld. José Pauty modereert het geheel op de van haar bekende soepele wijze aan elkaar. Het is mogelijk om Dennis, Jeroen en José vragen te stellen of hun verslag van comments te voorzien.

Apple heeft niet bekend gemaakt welke producten en diensten hier geïntroduceerd zullen worden. Waarschijnlijk gaat het om de introductie van nieuwe iPod-modellen, iTV en een iTunes-dienst waarmee Apple volgens geruchten voor 99 dollarcent TV-programma's gaat aanbieden. Daarnaast is het mogelijk dat Apple iTunes in de Cloud aankondigt. Dit is een afgeslankte versie van iTunes die via internet te gebruiken is. Hiermee kunnen mediabestanden waarschijnlijk alleen worden afgespeeld, aangezien voor het aanschaffen van muziek nog steeds een geinstalleerde versie van iTunes nodig is. Andere mogelijke aankondigingen zijn het besturingssysteem iOS 4.1 voor de iPhone en de iPod Touch en iOS 4 voor de iPad.

Het evenement begint om 19:00 lokale tijd. Het live-verslag van het evenement is vanaf 18:30 te volgen hier op MacWorld (en gelijktijdig op Gadget.nl en Computer!Totaal).

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000