Volg het Apple's evenement vanavond live op MacWorld!

© PXimport

Volg het Apple's evenement vanavond live op MacWorld!

Geplaatst: 23 oktober 2012 - 14:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Apple organiseert morgen een media evenement in het California Theater Center in San Jose in Amerikaanse staat Californië. Het bedrijf kondigt naar verwachting onder andere de iPad mini aan. Onze collega's Jason Snell en Dan Moren doen vanaf 18:45 vanavond hier op MacWorld live verslag van het evenement.

Het is niet met zekerheid te zeggen welke introducties Apple vanavond voor ons in petto heeft. Het bedrijf geeft op de uitnodiging die naar de pers is verstuurd weinig aanwijzigingen. De uitnodiging bevat alleen de tekst "We've got a little more to show you". Het woordje 'little' in deze zin zou zo maar kunnen slaan op de iPad mini, die aanzienlijk kleiner is dan de derde generatie iPad. Daarnaast wijzen ook de laatste geruchten wijze erop dat Apple vanavond de iPad mini introduceert.

iBooks 3.0

De iPad mini wordt naar verwachting door Apple in de markt gezet als het ideale apparaat voor het lezen van e-boeken. Naar verwachting introduceert Apple dan ook gelijktijdig met de iPad mini iBooks 3.0. Het is echter onduidelijk wat deze update voor nieuwe features met zich meebrengt.

Verder gaan er ook geruchten over de introductie van een herziene versie van de derde generatie iPad, die onder andere zou zijn voorzien van een Lightning-dockconnector. Deze nieuwe aansluiting kennen we onder andere van de iPhone 5 en de vijfde generatie iPod touch. Ook over de introductie van een 13 inch MacBook Pro met Retina-scherm gaan geruchten.

Het liveblog

Onze collega's Jason Snell en Dan Moren doen vanavond vanaf 18:45 verslag van het evenement. Dit verslag kan je in het onderstaande venster volgen.

Mobiele gebruikers kunnen het verslag hier volgen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000