Verslag Apple event 'It's almost here' (vanaf 18.45)

© PXimport

Verslag Apple event 'It's almost here' (vanaf 18.45)

Smartphone & tablet

Geplaatst: 12 september 2012 - 13:47

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Apple-baas Tim Cook houdt zo een keynote met als onderwerp 'It's almost here'. Verwacht wordt dat de iPhone 5 wordt gepresenteerd. Helaas verzorgt Apple weer geen live videostream. Collega Jason Snell doet - vanaf 18.45 - verslag hier op MacWorld.

Op de uitnodiging is de tekst "It's almost here" te lezen. Onder de tekst staat het cijfer twaalf, met daaronder de schaduw van het cijfer vijf. Dit doet dus vermoeden dat Apple inderdaad de iPhone 5 zal introduceren.

iPad mini

Het bedrijf werkt echter ook aan een kleinere variant van de iPad: de iPad mini. Eerdere geruchten stellen dat dit apparaat in oktober op een apart evenement wordt geïntroduceerd. Met Apple weet je het echter maar nooit en blijft het dus afwachten.

Het liveblog van het Apple event:

Mobiele bezoekers kunnen hier terecht

In samenwerking met onze zustersite Macworld.comOnze redacteur Wouter Hoeffnagel zal ook live verslag uitbrengen via Twitter, volg hem hier: https://twitter.com/macworldnl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000