Vandaag om 16:00 aankondiging van Apple

Apple heeft op href="http://www.apple.com/nl/" target="_blank">haar websites</a> in meerdere landen bekend gemaakt vandaag rond 16:00 Nederlandse tijd een aankondiging te gaan doen over <a href="http://www.apple.com/nl/itunes/" target="_blank">iTunes</a>. De websites geven de boodschap "Tomorrow is just another day. That you’ll never forget. Check back here tomorrow for an exciting announcement from iTunes".

Ook is het mogelijk dat Apple het aanbod van tv-programma's en films in iTunes wilt uitbreiden. Momenteel heeft slechts een beperkt aantal landen toegang tot deze content. Aangezien Apple naar verwachting binnenkort de Apple TV in Nederland gaat introduceren ligt het voor de hand dat zij het aanbod van tv-programma's en films in de Nederlandse iTunes Store wilt uitbreiden.

Deze optie is minder voor de hand liggend aangezien de klok van Californië en New York bij de aankondigen worden getoond. In de Verenigde Staten kun je echter al TV-programma's huren, waardoor de aankondiging in dit geval voor Amerikanen niet interessant is. Aangezien Apple zegt het een aankondiging wordt 'die je nooit zult vergeten' lijkt het daarom niet om het huren van TV-programma's en films te gaan.

Tot slot heeft The Wall Street Journal bekend gemaakt dat Apple een deal heeft weten te sluiten met The Beatles en platenmaatschappij EMI voor het verkopen van Beatles-muziek via iTunes. The Wall Street Journal baseert zich op bronnen die betrokken zijn bij de onderhandelingen. Vorige week is nog overlegd tussen de drie partijen.

© CIDimport

De aankondiging die Apple heeft gedaan op websites van meerdere landen

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000