TweetDeck op de iPad: maak Twitter overzichtelijk

Benut de kracht van Twitter met deze aggregator op je iPad. Twitter verslaafden kunnen niet zonder TweetDeck op hun computer en nu heeft deze Twitter aggregator een broertje voor de iPad.

TweetDeck op je desktop vereist voor synchroniseren; gratis

www.tweetdeck.com

Benodigde tijd: 10 min

Moeilijkheid: Beginner

1. Leegte

Wanneer je TweetDeck voor het eerst start zie je het bericht No Columns. Druk op Twitter in het midden van het scherm om een account toe te voegen.

© CIDimport

2. Inloggen

Vul je gegevens in en druk op Add rechtsboven. Je kunt later meer accounts toevoegen zodat TweetDeck je voornaamste applicatie wordt voor Twitter.

© CIDimport

3. Kolommen

Sluit het venster Settings en druk op + rechtsbovenin. Gebruik de pijlen om de gewenste account en soort kolom te selecteren en druk op Add Column.

© CIDimport

4. Tweets

Je tweets worden weergegeven aan de hand van je selecties. Voeg een kolom toe met de +-knop. Om je kolommen te rangschikken houd je de titel van een kolom ingedrukt.

© CIDimport

5. Schakelen

Je kunt eenvoudig tussen de kolommen schakelen. Druk op een kolom om erop in te zoomen. Druk op het pictogram Columns om een andere kolom te selecteren.

© CIDimport

6. Updates bekijken

Met de ronde pijl rechtsboven in het venster werk je kolommen bij. Druk op de kop van een kolom om te zien hoe vaak een kolom uit zichzelf ververst.

© CIDimport

Bovenstaand artikel en veel, veel meer lees je in onze gloednieuwe iPad-gids.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000