Touchscreen-vriendelijke handschoenen op de markt verschenen

href="http://macworld.nl/a/12110616/iphone-5-het-laatste-nieuws.html" target="_blank">Hitachi Displays werkt momenteel</a> aan een touchscreen-technologie waarbij je niet langer met je huid het scherm hoeft aan te raken om deze te kunnen besturen. De winter komt er echter aan en de schermen zijn nog niet beschikbaar. <a href="http://www.firebox.com/" target="_blank">Firebox.com</a> heeft een oplossing aangekondigd in de vorm van een <a href="http://www.firebox.com/product/2768/Touchscreen-Gloves" target="_blank">paar handschoenen die wel om kunnen gaan met touchscreens</a>.

De handschoenen worden verkocht onder de naam Touch Screen Gloves en bevatten geleidend materiaal in zowel de duim, wijsvinger en middelvinger. Het touchscreen is dus alleen met deze drie vingers te gebruiken. De handschoenen zijn gemaakt van acryl. Met de handschoenen kun je volgens Firebox alle bewegingen uitvoeren die je zonder handschoenen ook kunt uitvoeren, terwijl je handen warm blijven.

De handschoenen zijn verkrijgbaar in zowel vrouwen- als mannenvariant. De vrouwenhandschoenen zijn leverbaar in small en medium en de mannenhandschoenen in medium en large. De handschoenen zijn vanaf 14 december leverbaar en kosten 12,99 Britse pond. Dit is omgerekend ongeveer 15 euro. Je kunt de handschoenen nu alvast bestellen via de website van Firebox.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000