5 actievolle superheldengames voor iPhone en iPad

De App Store biedt een uitgebreide collectie games voor iPhone en iPad. Ook de liefhebbers van superhelden komen aan bod met apps in verschillende genres. Hier zetten we vijf actievolle games voor je op een rij met superhelden in de hoofdrol!

Met films als Guardians of the Galaxy, Avengers en Iron Man zijn superhelden populairder dan ooit. In de App Store staat een aantal zeer vermakelijke spellen met superhelden. Vijf leuke games op een rijtje.

1. Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest lijkt een simpele match three-game waarin je dezelfde symbolen groepeert. Toch kun je lang bezig zijn met het sterker maken van je helden en stelen de speciale aanvallen de show.

© PXimport

Marvel Puzzle Quest is simpel te spelen.

2. Batman: Arkham Origins

Met een simpele bediening lever je de intense gevechten in deze prachtige game. Maak Batman steeds sterker en gebruik gadgets om allerlei superschurken het zwijgen op te leggen. Batman Arkham Origins is een erg leuke vechtgame.

3. Marvel Contest of Champions

Grafisch is Marvel Contest of Champions erg indrukwekkend: de superhelden zien er prachtig uit en de omgevingen en speciale aanvallen doen daar niet voor onder. Bekende helden als de Hulk, Captain America en Wolverine nemen het tegen elkaar op in dit vechtspel.

4. Iron Man 3

Vlieg als Iron Man door verschillende omgevingen en gebruik je wapens om je van vijanden te ontdoen. In Iron Man 3 spaar je voor allerlei variaties op het beroemde Iron Man-pak. Zet goede resultaten neer om je pantser en krachten sterker te maken.

5. LEGO Batman

De humor van de LEGO-games gekoppeld aan de coole gadgets, helden en schurken van het Batman-universum levert een leuke game op met een aangename mix tussen puzzel, avontuur en actie. LEGO Batman: DC Super Heroes is leuk voor kinderen én volwassenen.

Nog niet aan je trekken gekomen? Ook Injustice: Gods Among Us en WWE Immortals zijn aanraders.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000