Samsung Galaxy Note III krijgt 6,3-inch scherm

De Samsung Galaxy Note-serie is erg populair en valt vooral op door het schermformaat. Dit formaat toestellen (met een scherm groter dan 5 inch) wordt ook wel phablet (phone/tablet) genoemd, omdat dit hier precies tussenin zit. De Galaxy Note III zou volgens de geruchten een (gigantisch) 6,3 inch-scherm krijgen.

De Note-serie van Samsung is enorm populair en lijkt steeds groter te worden. De eerste versie van de Note heeft een 5,3 inch-scherm, de Galaxy Note II een 5,5 inch-scherm en de nieuwste versie zou beschikken over een 6,3 inch-scherm. Dit is natuurlijk erg groot en de vraag is dan ook, kunnen we dit nog wel een smartphone noemen of is dit toch meer een tablet. Dat de Samsung Galaxy Note III een 6,3 inch-scherm zou hebben komt via de Korea Times naar buiten. De Times baseert zich op berichten van onderdelenleveranciers. We zien vaker dat op deze manier nieuwe informatie naar buiten komt.

Beschikbaarheid

Dit is het eerste dat we horen over de Samsung Galaxy Note III en het is nog niet bekend of dit toestel ook daadwerkelijk gaat komen. Het is wel aannemelijk door het succes van de eerdere Note-toestellen. Verdere details ontbreken nog, dus over de beschikbaarheid, of over de betrouwbaarheid van de informatie, valt op dit moment nog maar erg weinig te melden. De Samsung Galaxy S IV zal in ieder geval eerst aan de beurt zijn.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000