Review: Prestigio MultiPad Thunder 7.0i

© CIDimport

Review: Prestigio MultiPad Thunder 7.0i

Smartphone & tablet

Geplaatst: 9 december 2014 - 09:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:53

Redactie

Voor een goede tablet hoeft u al lang geen 500 euro of meer te betalen. Asus toonde met de Memo Pad aan dat er voor minder dan 200 euro ook uitstekende exemplaren te vinden zijn. Prestigio gaat daar met de MultiPad Thunder 7.0i echter nog een behoorlijk stuk onder zitten.

Deze tablet kost slechts 79 euro. Hiervoor krijgt u een redelijk potent apparaat op basis van een Intel Atom-processor. Daar moet u uiteraard geen wonderen van verwachten, maar voor dit prijspunt is dat een uitstekende krachtbron. De opslagcapaciteit is met 8 GB niet echt fors, maar die kan uitgebreid worden met een micro-sd-kaartje. Het scherm met een diagonaal van bijna 18 centimeter is echter van een zeer belabberde kwaliteit. De afstand tussen het glas en het kristal van het scherm is zó groot dat hoogtevrees op de loer ligt. Onder een hoek valt daarnaast ook vrijwel alle kleur weg. De camera zit er verder vooral voor de sier op en de accuduur valt tegen.

Lees ook: Microsoft koopt slimme mail-app Acompli

Conclusie

Goedkope tablet waarvan de lage prijs eigenlijk het enige positieve is.

Adviesprijs: €79,–

Voor meer informatie: www.prestigio.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000