Nieuwste iPhone Magazine nu te koop

De nieuwste editie van iPhone Magazine ligt vanaf vrijdag in de winkel. Als je het blad met korting wilt bestellen doe je dat natuurlijk gewoon hier (en nu) op MacWorld.

iPhone Magazine is er voor iedereen die een iPhone bezit of er aan toe is er een te gaan kopen. Ook nummer 2 staat weer bomvol informatie over dat "mooiste apparaat ter wereld".

Wil je een iPhone kopen of heb je er net een aangeschaft? De basis-artikelen bieden je een snelle start. Al een gevorderde gebruiker? iPhone Magazine laat je zien hoe je jouw toestel aan je voorkeuren aanpast met de beste en meest interessante apps. En natuurlijk vertelt het blad je alles over de leukste en nuttigste iPhone-accessoires en gadgets.

Bestellen?

Een sneak preview van het magazine staat hieronder (klikken voor full screen). Vanaf vrijdag ligt ie in de winkel. Maar direct bestellen - met korting - doe je natuurlijk gewoon hier op MacWorld.

Open publication - Free publishing - More magazine

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000