De gekoppelde iCloud-apparaten zien in iOS 9

In iOS 9 kun je vanaf al je apparaten zien welke apparaten aan je iCloud-account gekoppeld zijn. Hier leggen we uit hoe je dit in Apple's mobiele besturingssysteem kunt checken.

Als je meerdere apparaten aan je iCloud-account gekoppeld hebt, kon je vroeger alleen op de iCloud-website zien welke apparaten dit zijn. Maar in iOS 9 kun je op je iPhone, iPad en iPod touch precies zien welke apparaten er allemaal aan je account gekoppeld zijn. Lees ook: Al je apparaten synchroniseren met iCloud.

Gekoppelde apparaten zien

Ga naar Instellingen > iCloud en selecteer je iCloud-account. Je krijgt nu de optie Apparaten te zien. Als je hierop drukt, verschijnt er een lijst met alle apparaten die aan dit iCloud-account gekoppeld zijn.

Als je op een apparaat in de lijst drukt, krijg je te zien om welk model het gaat, het serienummer, welke software erop geïnstalleerd is en de datum van de meest recent gemaakte back-up van het apparaat.

Bovendien kun je hier een apparaat van je iCloud-account loskoppelen, voor wanneer je een apparaat wilt verkopen of niet langer in je bezit hebt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten