Rustig slapen dankzij Niet Storen in iOS 7

© PXimport

Rustig slapen dankzij Niet Storen in iOS 7

Geplaatst: 19 november 2013 - 15:04

Aangepast: 24 november 2022 - 10:29

Redactie

Op sommige momenten heb je liever geen last van een trillende of bliepende smartphone. Gelukkig biedt iOS 7 de optie om meldingen (tijdelijk) uit te zetten met de Niet storen-functie.

Inschakelen van de Niet storen-functie

In de vorige iOS-versie was de Niet storen-functie al beschikbaar. Echter werkte deze alleen als de iPhone, iPad of iPod touch vergrendeld was. Met de vernieuwde functionaliteit kan je ervoor kiezen ook geen meldingen te ontvangen als het apparaat ontgrendeld is. Schakel het als volgt in:

1. Open 'Instellingen'

2. Scrol naar 'Niet storen' en tik hierop

© PXimport

Vervolgens heb je verschillende opties voor de Niet storen-functie. Zo kan je een tijd instellen, handig als je bijvoorbeeld nog snel wat werk wilt verzetten. Of kies ervoor bepaalde oproepen wel door te laten, bijvoorbeeld je favorieten of wanneer iemand binnen 3 minuten twee keer belt.

Daarnaast kun je er dus voor kiezen de modus in te schakelen tijdens vergrendeling of altijd. Handig: in iOS 7 (review) kan je de Niet storen-functie vanaf het Bedieningspaneel snel in- of uitschakelen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000