Apple presenteert morgen zijn financiële resultaten over Q1 2013

© PXimport

Apple presenteert morgen zijn financiële resultaten over Q1 2013

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 januari 2013 - 17:24

Aangepast: 16 november 2022 - 10:07

Wouter Hoeffnagel

Apple kondigt aan morgen zijn financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2013 te presenteren. Het bedrijf organiseert hiervoor morgenavond een conference call.

De conference call wordt om 23:00 Nederlandse tijd gehouden en is alleen voor de pers toegankelijk. De presentatie van de financiële resultaten wordt gezien als Apple's meest belangrijke presentatie in tijden. De waarde van het aandeel Apple is afgelopen jaar hard gedaald. Met de presentatie van zijn financiële resultaten kan het bedrijf wellicht deze negatieve trend doorbreken.

Eerdere resultaten

Tot nu toe kon het bedrijf ieder kwartaal opnieuw een groei melden. Apple wist in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2012 37,04 miljoen iPhones en 15,43 miljoen iPads te verkopen. Morgenavond weten we of Apple deze cijfers dit kwartaal opnieuw heeft verbeterd.

De timing van de presentatie lijkt misschien raar, aangezien 2013 net is begonnen. Apple's fiscale jaar loopt dus niet gelijk met de kalenderjaren, waardoor Apple eerste fiscale kwartaal van 2013 inmiddels is afgelopen. De cijfers worden gepresenteerd in een conference call, die alleen bijgewoond kan worden door journalisten. De call wordt na afloop van de presentatie voor het grote publiek beschikbaar gesteld.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000