Apple gaat Siri eigen karakter geven

© PXimport

Apple gaat Siri eigen karakter geven

Smartphone & tablet

Geplaatst: 18 januari 2013 - 15:52

Aangepast: 16 november 2022 - 10:08

Wouter Hoeffnagel

Apple wil Siri een eigen karakter geven. In een vacature vraagt het bedrijf om een creatieve medewerker die gesprekken met Siri wil uitwerken. Siri moet hierbij niet alleen praktische, maar ook betrokken en grappig overkomen.

De vacature is inmiddels alweer van de website van Apple verwijderd. 9to5Mac weet te melden dat Apple op zoek is naar een uniek en creatief persoon die helpt Siri verder te ontwikkelen. Het bedrijf zoekt iemand die het leuk vind om te spelen met woorden en ervaring heeft in het schrijven.

Vacature

Apple schrijft in de vacature:

“We zoeken een uniek en creatief individu die ons helpt bij het evolueren en verrijken van onze persoonlijke virtuele assistant Siri. Siri staat bekend zijn ‘zijn’ wijsheid, culturele kennis en ijver bij het uitleggen van dingen op een betrokken, grappige en praktische manier. De ideale kandidaat is iemand die liefde voor taal, het spelen met woorden en voeren van gesprekken combineert met bewezen ervaring in het tot leven brengen van creatieve content in een intensief technische omgeving”.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000