Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Geplaatst: 17 juni 2021 - 06:14

Aangepast: 25 november 2022 - 10:59

Maikel Dijkhuizen

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag! 

Anker PowerCore Solar 10000

Trek je er in de zomer graag op uit, dan heb je veel baat bij deze powerbank van Anker. De PowerCore Solar bevat namelijk een zonnecel, zodat je de accu van 10.000 mAh via zonlicht kunt opladen. Het rendement bedraagt 21,5 tot 23,5 procent. Overigens kun je de batterij middels de micro-usb-aansluiting ook via netvoeding opladen. Aan de hand van twee usb-poorten voorzie je evenzoveel mobiele apparaten van een verse lading energie. Dankzij de weerbestendige behuizing met IP64-certificaat is dit apparaatje bestand tegen slecht weer en stof. 

© PXimport

De onderzijde bevat drie felle ledlampen met een gezamenlijke lichtopbrengst van 180 lumen, zodat je deze powerbank ook als zaklantaarn kunt inzetten. Deze zaklantaarn biedt meerdere verlichtingsopties. Hang de Anker PowerCore Solar 10000 via het riempje aan een tas of tent.

Prijs: Van € 35,99 voor € 29,99

Huawei Band 4 Pro 

De zwarte en rode versie van de Huawei Band 4 Pro zijn nu op Amazon.nl voordelig geprijsd. Aan de hand van het compacte amoledscherm van 0,95 inch monitor je onder meer het aantal gezette stappen, je slaapritme, de hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed. Verder doe je aan de hand van deze smartwatch diverse trainingen, zoals hardlopen en fietsen. Dankzij gps-ondersteuning kun je je sportieve prestaties monitoren. Het smalle display is aanraakgevoelig, zodat je deze smartwatch eenvoudig kunt bedienen. Veder is de behuizing bestand tegen alle weersomstandigheden. Neem gerust een duik in het zwembad, terwijl je de Huawei Band 4 Pro om je pols laat. Deze wearable is bestand tegen een waterdiepte tot vijftig meter.

Prijs: Van € 79,- voor € 49,-

© PXimport

Blink Mini

Met een oorspronkelijke prijs van vier tientjes was deze beveiligingscamera al een koopje, maar Amazon verlaagde de prijs onlangs naar slechts 24,99 euro. Overigens geldt deze aanbieding alleen voor Amazon Prime-leden. Veel mensen zijn tegenwoordig lid, zodat ze toegang hebben tot de populaire videodienst Amazon Prime Video. Zo niet, informeer dan even in je omgeving en haal voor een bescheiden tarief een veelzijdige waakhond in huis. Zo maakt de Blink Mini 1080p-beelden met een diagonale kijkhoek van 110 graden, waardoor huisbezitters gemakkelijk mensen kunnen herkennen. Verder ondersteunt het apparaatje tweerichtingsaudio, wifi en nachtzicht. 

© PXimport

Voor het bekijken van (live-)beelden gebruik je de Blink Home Monitor-app, waarbij je in geval van bewegingsdetectie een pushbericht ontvangt. Je kunt video’s eventueel op een online server bewaren. Dat kost iedere maand drie euro, al hoef je de eerste drie maanden niets te betalen. Binnenkort verschijnt er onder de noemer Blink Sync Module 2 een nieuw product waarmee je videomateriaal lokaal kunt opslaan.

Prijs: Van € 39,99 voor € 24,99

AmazonBasics Papiervernietiger 

Werk je regelmatig vanuit huis en zoek je een betrouwbare papiervernietiger om gevoelige documenten onbruikbaar te maken? Dit exemplaar van AmazonBasics is de komende drie dagen extra voordelig geprijsd (vanaf 17-06-21). Je kunt er zo’n vijf tot zes vellen tegelijk mee verwerken. Gunstig is dat dat je geen paperclips of nietjes hoeft te verwijderen. Verder heeft dit apparaat ook geen moeite met bankpassen en creditcards. De emmer is goed voor een capaciteit van ruim vijftien liter, zodat je die niet om de haverklap hoeft te legen. 

© PXimport

Een prettige gedachte is dat de papiervernietiger is beveiligd tegen oververhitting. Het volumeniveau van 68 decibel tijdens het verwerken van papier valt nog alleszins mee.

Prijs: € 39,92

Timoom extern cd/dvd-station

Nieuwe laptops en desktops hebben vaak geen optisch station meer aan boord. Met dit externe cd/dvd-station van Timoom los je dit probleem op. Koppel het apparaatje via usb 3.0 aan de computer en draai moeiteloos software, games en films onder Windows of macOS. Fijn is dat de fabrikant een usb-c-adapter meelevert, zodat het cd/dvd-station ook compatibel is met recente systemen. De maximale schrijfsnelheid van een dvd bedraagt 8x. Voor een dvd is dat 24x. Fijn is dat de brander weinig geluid produceert.

Prijs: Van € 19,99 voor € 16,99

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000