Review.nl zoekt testkandidaten duurzame wasmachines en drogers

Review.nl zoekt testkandidaten duurzame wasmachines en drogers

Wassen & drogen

Geplaatst: 10 januari 2023 - 18:28

Aangepast: 13 januari 2023 - 19:33

Mark Gamble

Nieuwsgierig naar de nieuwste modellen duurzame wasmachines of drogers, en ben je bereid om zelf zo’n nieuw apparaat thuis te testen? Meld je dan nu aan bij Review.nl en wie weet mag jij tot vier weken lang een hypermoderne wasmachine of droger testen!

Review.nl – een zustersite van ID.nl – is het platform waar consumenten de nieuwste producten zelf gratis mogen testen. Kandidaten krijgen het product thuisgestuurd, waarna het – indien nodig – voor je wordt geïnstalleerd. Daarna kun je aan de slag en mag je het product gedurende een van tevoren opgegeven periode testen.

De producten die je kunt testen variëren – denk bijvoorbeeld aan laptops, televisies, barbecues, airfryers, koffiezetapparaten, smartphones en nog veel meer. Voor de komende periode worden testers gezocht die aan de slag willen gaan met een review over een duurzame wasmachines en drogers.

Duurzame wasmachines en drogers testen

Zoals gezegd is Review.nl op dit moment op zoek naar testkandidaten die thuis een duurzame wasmachine of droger voor een periode van maximaal vier weken willen testen en daar een eerlijke review over willen schrijven. Als jij wordt geselecteerd, dan wordt de wasmachine of droger bij jou thuisbezorgd en voor je geïnstalleerd: daarover hoef je je dus geen zorgen te maken.

Je test de wasmachines aan de hand van een aantal door Review.nl opgestelde criteria en schrijft een aantal reviews op websites van onze retailpartners over het model dat jij ter test hebt ontvangen. Dat gebeurt onder de door jouw gekozen gebruikersnaam. Met jouw mening ben je als tester waardevol voor iedereen die op het punt staat een nieuw product te kopen. De resultaten van de test worden na afloop ook gedeeld met de fabrikant van het product. Op die manier help jij dus mee toekomstige producten te verbeteren!

Meld je aan en test!

Ben je geïnteresseerd in deelname en ben je in de gelegenheid om een wasmachine of droger bij je thuis te testen? Kijk dan snel op Review.nl welke wasmachines en drogers er ter test beschikbaar zijn en registreer je vervolgens voor een account. Heb je al een account? Dan kun je je vanzelfsprekend meteen aanmelden voor deze test! Als jij wordt uitgekozen voor de test van de door jou aangegeven wasmachine of droger, dan krijg je vanzelf bericht. Daar hoef je verder niets voor te doen.

Ook een product testen? Meld je hier aan!

Registreer je nu voor een account op Review.nl en word een vaste testkandidaat!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000