Alle computerhardware onder de motorkap van uw pc of notebook is terug te vinden in Windows apparaatbeheer. Dit geldt ook voor externe hardware die via usb is verbonden.

U kunt Windows Apparaatbeheer openen door in uw startmenu met rechts te klikken op (Deze) Computer / Eigenschappen / Hardware / Apparaatbeheer. Wie ooit problemen hebt gehad met de installatie van onbekende hardware, haperende drivers of andere ellende, weet dat Windows apparaatbeheer beperkingen kent. Probeer indien nodig Device Remover. De naam doet vermoeden dat het om een verwijderprogramma gaat, maar niets is minder waar. Device Remover is een apparaatbeheerder voor geavanceerde gebruikers en het geeft zeer uitgebreide informatie over uw hardware, stuurprogramma’s en alles wat ermee te maken hebt. Het programma helpt bij het oplossen van hardwarestoringen waarbij de oorzaak bij de driver ligt en niet bij de apparatuur zelf. Device Remover is geen wondermiddel waarmee u problemen met stuurprogramma’s en hardware in één keer oplost, maar het biedt prima gereedschap om problemen te onderzoeken en aan te pakken. Device Remover.

© PXimport

Device Remover is een geavanceerd alternatief voor Windows Apparaatbeheer.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000