Beste gadgets voor onder de €50

© PXimport

Beste gadgets voor onder de €50

Geplaatst: 23 december 2020 - 12:55

Aangepast: 14 december 2022 - 10:40

Stefanie Katzenbauer

Gadgets zijn er in allerlei vormen en maten maar ze worden dés te leuker als ze tegen een zacht prijsje aangeschaft kunnen worden. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met de leukste en beste gadgets voor onder de €50.

Xiaomi Mi Band 5

Dat Xiaomi bekend staat om kwalitatief goede producten met een zeer redelijke prijs, weten we inmiddels wel. Deze gedachte bevestigen ze echter nog eens door het uitbrengen van de Xiaomi Mi Band 5. Deze smartband meet je afstanden, calorieverbruik, hartslag, je slaapritme en je snelheid en stappen. Daarmee geeft deze smart band je dus een compleet overzicht van alle gezondheidsprocessen tijdens jouw dag. Deze gadget kost €33,95

© PXimport

Playstation ledlampen

Ben jij een echte Playstation fan? Dan heb je de nieuwste Playstation 5 waarschijnlijk al in je woonkamer of gamekamer staan. Om wat extra sfeer toe te voegen, kun je daar deze Playstation ledlampen neerzetten. Deze sfeervolle lampen zijn ideaal voor elke fanatieke gamer. Deze hippe lampen kosten €25,18.

© PXimport

Crystal Crown Keycaps

Heb je zin in een DIY-project tijdens deze lockdown? Pimp dan je toetsenbord! Met deze toetsen van Crystal Crown ziet jouw toetsenbord er straks uniek en futuristisch uit. Zeker voor diegenen die achtergrondverlichting in hun toetsenbord ingebouwd hebben. De bovenkant laat namelijk gewoon de letter zien zoals je die gewend bent, maar het onderste gedeelte van de toets is doorzichtig, wat weer allerlei nieuwe designmogelijkheden biedt! Je krijgt een handige toetsenverwijderaar bij dit setje geleverd, zodat het gepiel tot een minimum beperkt wordt. Je koopt dit setje toetsen al voor €16,78

© PXimport

RGB PC Panel

Als je toch je PC aan het customizen bent, waarom dan niet meteen een stapje verder gaan en het RGB PC Panel installeren? Met dit paneel kun je allerlei soorten systemen zelf programmeren en hiermee worden de mogelijkheden eindeloos. De vier knoppen op het paneel laten zich vanzelfsprekend naar links en rechts draaien, maar kunnen ook ingedrukt worden voor extra geprogrammeerde functionaliteiten. Je kunt dit paneel gebruiken als volumeregelaar, als apparaat om je audio-instellingen mee aan te passen, om liedjes op Spotify te skippen of terug te spoelen of om tussen apparaten te switchen. Een hoop multifunctionele zaken in één klein doosje dat je koopt voor $49,99 oftewel €40,96.

Huion H610 Pro V2 tekentablet

Ben jij creatief aangelegd en werk je graag met Photoshop of Indesign? Dan is deze tekentablet misschien de betaalbare uitkomst voor jou! Of je nu houdt van graphic design of van animeren, met de vele toegevoegde functionaliteiten van de Huion H610 Pro V2 kom je al een heel eind. Deze tekentablet is namelijk voorzien van een scroll- en zoomwiel waarmee je makkelijk je design nauwkeurig kunt bekijken. Daarnaast maakt deze tablet verschillende tools makkelijk toegankelijk door de 16 ingebouwde touchknoppen die je zelf kunt koppelen aan een gewenste tool. Deze tekentablet kost €41,96.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000