Gratis cursus Thuiswerken op een Chromebook

© PXimport

Gratis cursus Thuiswerken op een Chromebook

Geplaatst: 1 mei 2020 - 08:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:42

Jeroen Boer

We blijven met z’n allen zoveel mogelijk binnen en dat betekent dat we thuis werken én les krijgen. Daar heb je natuurlijk een goede laptop voor nodig en het is dan ook niet gek dat de vraag naar Chromebooks groter is dan ooit. We leggen je in de gratis cursus ‘Thuiswerken op een Chromebook’ in de Tech Academy uitgebreid uit hoe je alles uit je Chromebook haalt.

Tech Academy is de online trainingsomgeving van de tech-merken van Reshift. We hebben ons aanbod vergroot en bieden je nu een gratis cursus 'Thuiswerken op je Chromebook' aan. In deze cursus leer je alles over hoe je je Chromebook optimaal instelt en gebruikt om thuis te werken. Hoe bewerk en maak je Word-documenten? Kun je ook foto’s bewerken? En hoe zit het met multitasking? Kun je wel werken met meerdere applicaties tegelijkertijd? Zomaar wat relevante vragen waar we je in deze gratis cursus een antwoord op geven.

Word op een Chromebook

© PXimport

Stap voor stap in 60 minuten

In de online cursus laten we je stap voor stap zien waar je aan moet denken als je je Chromebook wilt gebruiken om optimaal thuis te werken. Dat begint natuurlijk bij comfortabel en ergonomisch werken, dus laten we je zien hoe je een beeldscherm, muis en toetsenbord aansluit. De cursus bevat verschillende hoofdstukken waarin ook alle applicaties aan bod komen die je nodig hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Na elk hoofdstuk kun je aan de hand van een aantal vragen je kennis toetsen. Heb je de cursus succesvol doorlopen? Dan ontvang je een certificaat.

Volg nu de cursus ‘Thuiswerken op een Chromebook’.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000