HyperMac-fabrikant verliest rechtzaak van Apple

href="http://www.hypershop.com">SanHo</a>, ontwikkelaar van de <a href="http://www.hypershop.com/HyperMac-External-Battery-for-MacBook-iPhone-iPad-iPod-s/91.htm">HyperMac-accu</a>, stopt per 2 november met de verkoop van laadkabels, autoladers en de accu's. Dit heeft de rechter die de <a href="http://macworld.nl/a/94574066/apple-klaagt-sanho-aan-wegens-verkoop-externe-macbook-batterij.html">rechtzaak die Apple tegen SanHo heeft aangespannen</a> behandelde.

De HyperMac-batterij maakt gebruik van de MagSafe-adapter en de dock-connector, zonder dat daar toestemming voor was gevraagd bij Apple. De accu is geschikt voor de iPad, iPhone 3/3GS/4, iPod en alle types van de MacBook, MacBook Air en MacBook Pro. De HyperMac-batterij kan echter wel erg handig zijn als je de batterijduur van je Apple-product wil verlengen. Wil jij dus een HyperMac inclusief kabels? Schaf deze dan voor 2 november aan.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000