Apple TV 2 krijgt Last.fm en browser van FireCore

href="http://firecore.com/" target="_blank">FireCore</a> heeft <a href="http://blog.firecore.com/3314" target="_blank">bekend gemaakt</a> een browser en een Last.fm-applicatie uit te brengen voor de Apple TV 2. De applicaties worden geleverd in een softwarepakket en kan geïnstalleerd worden op een gejailbreakte Apple TV. Het softwarepakket gaat <a href="http://firecore.com/atvflash-black" target="_blank">aTV Flash (black)</a> heten.

Met de Last.fm-applicatie kun je de muziekdienst gebruiken op de Apple TV. FireCore heeft een video vrijgegeven waarin de applicatie wordt gedemonstreerd. Het streamen van muziek lijkt in deze video soepel en zonder vertraging te verlopen.

Daarnaast bevat het pakket de webbrowser Couch Surfer. Deze browser ondersteunt volgens FireCore standaard browse-functionaliteiten en krijgt in de toekomst ook een aantal plugins.

Last.fm op de Apple TV 2

Couch Surfer op de Apple TV 2

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000