Samsung toont transparant tablet van de toekomst

© CIDimport

Samsung toont transparant tablet van de toekomst

Geplaatst: 6 december 2011 - 07:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:50

Redactie

Samsung heeft een video online gezet waarin een transparant en buigzaam tablet is te zien. Het gaat om een concept en is Samsung’s visie met betrekking tot de toekomst van de tablet.

Een van de leuke toepassingen is de vertaal app waarbij je aan beide kanten van de tablet kunt spreken en je op het scherm in real-time de vertaling zien. Ook augmented reality speelt een belangrijke rol bij dit concept met een 3D-weergave van een gerecht op het tablet. Waar de hardware precies zit in een volledig transparant tablet is natuurlijk wel de vraag maar goed, het is dan ook een concept.

Wellicht dat Samsung het nu alvast laat zien zodat ze geen patentclaim krijgen als Apple eerder met iets dergelijks op de markt komt. Nokia toonde eerder ook al een concept van een telefoon die volledig touchscreen is en  een concept-telefoon die buigzaam is (met scherm van Samsung). 

Het levert nu in ieder geval een aardig filmpje op:

[Via: Techspot]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000