Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban

© CIDimport

Apple krijgt Samsung ook in VS niet in de ban

Geplaatst: 5 december 2011 - 08:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:51

Redactie

Rechter Lucy Koh in San Jose, Californië heeft het verzoek van Apple om producten van Samsung in de V.S. in ban te doen, afgewezen.

Onlangs werd het verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab ook al teruggedraaid in Australië en nu ziet Apple dus ook het verzoek van een verkoopverbod in de V.S. (tablets en smartphones) afgewezen worden. In ieder geval tot 30 juli 2012 wanneer de twee kemphanen elkaar weer in de rechtszaal tegenkomen over de vermeende patentschending van Samsung.

Samsung kan dus tijdens de lucratieve feestmaand hun producten blijven verkopen en Apple zal dit met lede ogen aan moeten zien. Hoewel het er in beide zaken niet zo goed uitzag voor Samsung en het al een verkoopverbod in Duitsland aan de broek heeft, lijken de rechtszakenmomenteel in het voordeel te vallen van de Koreaanse fabrikant.

[Via: The Wallstreet Journal]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000