© CIDimport

Android-horloge voor €14.999,-

Geplaatst: 8 augustus 2011 - 08:28

Aangepast: 19 september 2022 - 13:40

Redactie

Een Italiaans bedrijf met de naam Italy’s Blue Sky neemt vanaf nu pre-orders aan voor hun nieuwe lijn Android-telefoons. De horloges komen onder de naam I’m Watch op de markt. Het duurste exemplaar kost 14.999 euro….maar dan kun je er wel ‘gratis’ je naam in laten graveren. 

Android-horloge voor €14.999,-

Hoewel de naam van het bedrijf ‘blauwe lucht’ is, wordt de lucht je wel ontnomen wanneer je het prijskaartje van 14.999 euro ziet. Het horloge is dan wel van goud met ingelegde diamanten en de mogelijkheid om je naam te laten graveren op het toestel. Gelukkig zijn er ook goedkopere modellen met een vanaf prijs van €249,-.

Voor die prijs krijg je een Android-horloge met 64MB geheugen, 4GB opslagruimte en een aanraakscherm (1.54”) waarmee je toegang hebt tot e-mail, foto’s en muziek. De muziek is direct te beluisteren via de ingebouwde koptelefoonaansluiting.   Het horloge werkt samen met je Android-telefoon via bluetooth. Zo zie je op je horloge wie er belt en kun je ook berichten e.d. op het scherm aflezen. Het horloge doet volgens de specificaties 48 uur op een batterij zonder bluetooth-gebruik en 30 met gebruik van bluetooth.

Naar verwachting worden de telefoons in november geleverd.

[Via: The Droidguy]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000