Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Computer accessoires

Geplaatst: 16 september 2021 - 06:12

Aangepast: 16 november 2022 - 09:38

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Apple AirPods Pro

De stijlvolle in-ears van de AirPods Pro zitten als gegoten. Apple levert verschillende maten flexibele oordopjes mee, zodat je de beste pasvorm kunt kiezen. Je koppelt de in-ears via bluetooth 5.0 eenvoudig aan een smartphone. Een belangrijk speerpunt van dit luisterapparaat is de ondersteuning voor actieve ruisonderdrukking. Vier meetmicrofoons vangen omgevingsgeluiden op, waarna een chip vrijwel direct een antigeluid berekent. Als luisteraar heb je dankzij deze techniek voortaan geen last van brommende motoren in het verkeer of kletsende mensen op kantoor. Deze weerbestendige oortjes zijn voorzien van accu’s met een luistertijd tot ongeveer 4,5 uur. Stop ze in de meegeleverde oplaadcase om de AirPods Pro onderweg op te laden.

Prijs: Van € 279,- voor € 204,95

© CIDimport

Huion Kamvas 13

Deze ruime tekentablet is bij Amazon.nl momenteel het goedkoopst. Koppel de Huion Kamvas 13 via de meegeleverde usb-c-kabel aan een computer en vertaal je creatieve ideeën naar het digitale papier. De fabrikant levert hiervoor een kantelgevoelige pen mee. Dankzij ondersteuning voor 8192 drukniveaus staat niets je meer in de weg om zeer gedetailleerde tekeningen te maken. Het Full HD-scherm van 13,3 inch geeft je behoorlijk wat tekenruimte, waarbij de gebruikte ips-schermtechniek de kleuren in volle glorie laat zien. 

© CIDimport

Voor sterk verlichte omgevingen komt de ontspiegelde coating van het scherm goed van pas. De batterijloze pen bevat acht knoppen waaraan je functies kunt koppelen. Fijn is dat de Kamvas 13 werkt op usb-voeding, zodat je geen aparte voedingsadapter hoeft aan te sluiten. De veelzijdige tekentablet is compatibel met Windows, macOS en Android (bepaalde apparaten).

Prijs : Van € 259,- voor € 207,20 

Ugreen schijfbehuizing (2,5 Inch)

Heb je nog ergens een 2,5inch-schijf of ssd liggen, dan creëer je hiervan in een handomdraai een externe harde schijf. Plaats de opslagdrager in deze schijfbehuizing van Ugreen en sluit daarna het deksel. Je koppelt de kersverse externe harde schijf vervolgens via usb aan een pc, laptop, smart-tv of gameconsole. Zie aan de led-indicator of het schijfstation correct werkt. Fijn is dat je voor de montage geen gereedschap nodig hebt. De Ugreen schijfbehuizing is geschikt voor 2,5inch-schijven en ssd’s met een dikte tot en met 9,5 millimeter. De maximale dataoverdracht bedraagt 5 Gbits/s. Een prettige gedachte is dat de behuizing bestaat uit stevig ABS-plastic, waardoor dit Ugreen-product wel een stootje kan hebben.

Prijs: Van € 13,99 voor € 11,89

© CIDimport

Renpho ES-CS20M

Zoek je een betaalbare weegschaal waarmee je de meetresultaten op een smartphone kunt opslaan? De sterk afgeprijsde Renpho ES-CS20M werkt onder meer samen met Samsung Health, Google Fit en Apple Healthkit. Daarnaast beheert Renpho ook een eigen app. Volg onder meer de voortgang van je BMI, lichaamsvetpercentage, spiermassa, botmassa en gewicht op de smartphone. Deze slimme weegschaal doet in totaal dertien metingen, waarna het apparaat via bluetooth automatisch meetgegevens naar het mobiele toestel doorsluist. Overigens is het ook mogelijk om jezelf zonder smartphone te wegen, want de behuizing heeft een bescheiden display. 

© CIDimport

De bovenzijde bestaat uit gehard glas met vier elektroden, waarbij er een maximaal draaggewicht geldt van 180 kilo. De fabrikant levert drie AAA-batterijen mee.

Prijs: Van € 37,99 voor € 28,79

Tessan stekkerdoos

Kom je thuis stroompunten tekort, dan geldt deze goedkope stekkerdoos van Tessan als uitstekende oplossing. Zet de staande behuizing midden op de keuken- of salontafel en steek de stekker in het stopcontact. Je hebt de beschikking over maar liefst twaalf stopcontacten en vijf usb-poorten. Ideaal voor een huishouden met meerdere thuiswerkers. Bovenop bevinden zich twee schakelaars waarmee je de stroompunten kunt uitschakelen. Een geruststellende gedachte is dat deze Tessan-stekkerdoos is beveiligd tegen piekspanningen en hitte. Dit apparaat levert in totaal maximaal 2500 watt vermogen.

Prijs: Van € 36,99 voor € 28,04

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000