PCM-weekoverzicht: Voorlopig einde Windows Phones, maar veel nieuwe gadgets

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Voorlopig einde Windows Phone

© PXimport

Toen eerder deze week bekend werd dat het marktaandeel van Windows Phones zijn dieptepunt heeft bereikt, voorspelde dat al niet veel goeds. Nu is duidelijk dat Microsoft even stopt met nieuwe smartphones uitbrengen. Terug naar de tekentafel dus. Tijd voor de Surface Phone?

Het regent nieuwe gadgets

© PXimport

Veel fabrikanten pakken deze week uit met nieuwe producten. Pebble komt met nieuwe smartwatches, Toshiba en Samsung met nieuwe opslagmogelijkheden, Asus met een nieuwe ZenBook, SteelSeries met een nieuwe muis... we kunnen nog wel even doorgaan.

Oculus, alleenheerser?

© CIDimport

Oculus lijkt niet van plan om vriendelijk samen te werken met concurrerende virtual reality-brillen. Sterker nog, er worden actief stappen ondernomen om bijvoorbeeld games voor de Vive niet compatible te maken met de Rift. Heeft de consument daar ook iets aan, of is het alleen in het voordeel van Oculus zelf?

VPN - De oplossing voor al je streamingproblemen

© CIDimport

VPN blijft een belangrijk onderwerp voor PCM-lezers, merken we. En de techindustrie staat op dat gebied ook niet stil. Alsmaar komen er nieuwe ontwikkelingen bij. We praten je bij in dit VPN-overzichtsartikel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000