© PXimport

Office 2010 Backstage

Computer accessoires

Geplaatst: 15 maart 2010 - 14:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:38

Dennis Gandasoebrata

Op zoek naar de kenmerkende Office-knop uit Office 2007? Deze is niet meer beschikbaar in de 2010-versie van Office. In plaats hiervan treft u in elk Office-programma een vierkante knop aan. Eenmaal aangeklikt, wordt Backstage geopend.

Dit onderdeel geeft u toegang tot bekende opties, bijvoorbeeld om bestanden op te slaan of af te drukken. Maar er is meer, waarbij de opties afhankelijk zijn van het Office-programma. Bij PowerPoint hebt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de mediabestanden van de presentatie te comprimeren en de toegangsrechten van het document aan te passen. Via Backstage hebt u ook toegang tot het venster met geavanceerde instellingen. Klik daartoe op Options.

© PXimport

Backstage geeft u toegang tot opties specifiek voor het programma en document.

Engelse interface

Dit artikel is gemaakt met de Engelse bètaversie van Office 2010 (omdat de Nederlandse versie nog niet beschikbaar is). Alle benaming in de interface zijn dus in het Engels. Mocht u later dit jaar de Nederlandse versie installeren, dan heten alle functies weer anders. Maar tegen die tijd passen we deze artikelen aan.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000