Review: JBL Playlist

Hifi

Geplaatst: 24 september 2017 - 09:10

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:49

De Playlist is de eerste draadloze speaker van JBL met een ingebouwde Chromecast. Dat betekent dat er ondersteuning is voor het afspelen van muziek via het thuisnetwerk voor alle apps die Chromecast ondersteunen.

Een bekend voorbeeld is Spotify; u zult merken dat de JBL Playlist ook gelijk verschijnt in de lijst van Spotify Connect-apparaten. Dankzij die Chromecast is het ook mogelijk om de JBL Playlist te koppelen met andere Chromecast-speakers en losstaande Chromecast Audio-apparaten. In de app Google Home koppelt en groepeert u verschillende Chromecast-apparaten, en zo zet u dus gemakkelijk een multiroom-systeem op. Wat betreft geluid zit het ook wel snor. De 2.0-speaker heeft een breed geluidsbeeld en door de aanwezige bas kunt u een gemiddelde woonkamer goed met een vol geluid vullen. Er gaan wel wat details uit het middengebied verloren, maar dat kan per genre wat verschillen. Het geluid van de JBL Playlist is heel aanwezig, waardoor de speaker wel al snel te hard staat in ruimtes waar ook gesprekken worden gevoerd. Staat het wat kinderlijke ontwerp u verder niet tegen, dan is deze speaker desondanks zeker de moeite waard.

Conclusie

Draadloze Chromecast-speaker met een lekker vol geluid.

Adviesprijs: € 179,–

Voor meer informatie: www.jbl.nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000