© CIDimport

Review: Jaybird Run

Geplaatst: 8 september 2018 - 11:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 15:22

Redactie

Volledig draadloze oordoppen worden volwassen. Want na een eerste generatie vol pas- en connectieproblemen lijken de kinderziektes inmiddels verleden tijd. Zo waren we eerder al onder de indruk van de Bose SoundSport Free, en nu ook van de Jaybird Run, die overigens precies even duur zijn.

Voor welke kunt u dan het best gaan? Beide blijven goed zitten dankzij de rubber vleugeltjes, worden geleverd met extra opzetstukjes en zijn zweetbestendig. Ook de geluidskwaliteit is indrukwekkend, met een nadrukkelijke bas die voor oordopbegrippen niet tegenvalt. Wat betreft batterijduur zijn de onderlinge verschillen eveneens klein. Bose heeft wat dat betreft wel een streepje voor op gebruiksgemak. Het opbergdoosje van de Jaybird Run, dat tevens dienstdoet als mobiele lader, heeft de neiging niet goed te laden, tenzij de dopjes precies op de connectoren rusten – en dat is nogal priegelwerk. Verder zijn de twee aan elkaar gewaagd en voor fanatieke hardlopers beide een goede investering.

Conclusie

Opnieuw draadloze doppen die op veel fronten overtuigen.

Adviesprijs: € 199,–

Voor meer informatie: https://www.jaybirdsport.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000