Review: Samsung Galaxy Watch 3

© CIDimport

Review: Samsung Galaxy Watch 3

Connected health

Geplaatst: 22 november 2020 - 06:34

Aangepast: 29 augustus 2022 - 15:53

Redactie

Samsung maakt al zeven jaar slimme horloges (smartwatches), al doet de naam Galaxy Watch 3 anders vermoeden. Dit nieuwe model concurreert vooral met de Apple Watch.

Wij testten de 45mm-versie van de Galaxy Watch 3, die 459 euro kost. Iets duurder dan Apples Watch 6 (vanaf 429 euro) en sowieso veel geld voor een slim horloge.

Het horloge heeft een luxe uitstraling maar is fors; wie een kleinere pols heeft, kan beter de 41mm-variant aanschaffen. De smartwatch is voorzien van een fraai scherm, gaat een a twee dagen mee op een acculading en heeft genoeg slimme functionaliteiten; denk aan gps, valdetectie en het meten van uw zuurstofniveau. De focus ligt dan ook op uw gezondheid en sportactiviteiten. Sommige functies werken helaas alleen of het beste met een Samsung-smartphone.

Ten opzichte van de vorige Samsung-smartwatch missen we échte vernieuwing om de flinke prijs te rechtvaardigen.

Conclusie

Fraai horloge met veel functies is erg duur.

Adviesprijs: € 459,-

Voor meer informatie: www.samsung.com/nl/watches/galaxy-watch/galaxy-watch3-45mm-mystic-black-sm-r840nzkaeub

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000